Presentkort på upplevelse | Bohuslän Dalsland | Salta Guiden
skip to Main Content

Att se fram emot för 2021

Nu behöver vi roliga upplevelser och tillsammanstid att se fram emot. Salta guiden har tagit fram riktigt härliga upplevelser att se fram emot, både i naturen och i ortsmiljö. Kunskap, smaker, ute-tid och spännande miljöer. Följ med ut i Bohuslän och Dalsland och få kvalitetstid tillsammans.  Flera av aktiviteterna är också avdragsgilla friskvårdsaktiviteter.

Julklappstips! Med ett presentkort kan du bjuda någon speciell att följa med, uppmuntra en vän, anställd, kollega eller ge familjen en rolig dag att se fram emot 2021.

Är du företagare kan du stärka medarbetarnas relation till arbetsorten genom att ge dem en guideupplevelse på orten.  En ute-upplevelse ger avkoppling, är säker och är bra för hälsan. På köpet stöttar du flera turismföretagare i Bohuslän / Dalsland.

Salta Guiden Anette Bargel är auktoriserad guide för Bohuslän och Dalsland, och erbjuder ett blandat upplevelseutbud i båda landskapen. Publika turer ges året runt. Här ses klara guidedatum för 2021 och se inspiration från 2020.
Salta Guiden är medlem i Naturturismföretagen, Bohusläns Guider och Dalslands Guider.

Så här funkar det

Välj ett presentkort nedan och klicka på köpknappen. Sen kan du ange vem presentkortet ska vara utställt på. När du köpt får du ett bekräftelsemejl med presentkortets ID-nummer och du får även ett mejl med en fin pdf att skriva ut och lägga under granen.  Personen som använder presentkortet kan sedan boka valfri guidning/guidningar under hela 2021 och göra sina köp online, eller ta kontakt på telefon. Alla presentkort är giltiga hela 2021 och i priset ingår 25 % moms. Presentkortet är personligt och kan inte bytas mot kontanter.

PS: Köper du många presentkort, t.ex. till din personal, erbjuder vi faktura och fysiska presentkort med kuvert.

presentkort upplevelse
presentkort salta guiden

500 kr presentkort

Detta passar bra för 2-3 personer som vill uppleva tillsammans och göra en utflykt ihop. Kom med på en guidad öpromenad på Hållö och kombinera med bad, eller kom med på kulturvandring på en ort och kombinera med egen tid på orten. Eller följ med på en naturvandring i skog och mark.

  • För vännerna, paret eller kompis-trion som vill ha en kul dag tillsammans.
presentkort salta guiden

1000 kr presentkort

Ger en heldags upplevelse ute i naturen plus en stadstur, eller flera guidade promenader i stadsmiljö – eller en prova på workshop.

  • För företag som vill ge en julgåva med 2020:s skattefria coronabelopp och stötta lokalt näringsliv.
  • För den generöse som vill överraska älsklingen/familjen/släktingar med upplevelsetid tillsammans och kvalitetstid utomhus.
presentkort salta guiden

450 kr presentkort

Bra val för företag som vill ge julgåva till medarbetarna. Presentkortet passar bra för 2 personer som vill delta på ortsguidning, öpromenad eller halvdags naturaktivitet för 1 person. Vill man delta på heldags naturvandring ger beloppet lejondelen av biljettpriset för en person.

  • För företag som vill ge en julgåva med ordinarie skatteförmånsfritt belopp. I priset ingår 25 % moms.
  • För par, vänduon, väntrion och familjen med barn upp till 12 år.
presentkort salta guiden

300 kr presentkort

För paret som vill delta på en stadsvandring tillsammans. Eller ge en person presenten att delta på en workshop eller några timmars naturvandring.

  • Överraska älsklingen/vännen med en naturupplevelse eller kvalitetstid tillsammans utomhus.
presentkort salta guiden

750 kr presentkort

Ger en heldags upplevelse ute i naturen plus en stadstur, eller en halvdags naturupplevelse för två. Eller en guideupplevelse för hela familjen.

  • För familjen som vill delta på en halvdags naturupplevelse, en ödag eller för storfamiljen som vill delta på en stadsvandring.
  • För vänkvartetten som vill delta en guidning tillsammans
  • För personen som vill överraska älsklingen/familjen med upplevelsetid tillsammans och kvalitetstid utomhus.

Exempel på guidningar

Tjuv Och Polis Guidad Tur
Tjuv och polis – guidad tur
Lysekil med en dykares ögon
Gamlestan Lysekil
Lysekil – pittoreska Gamlestan
Lysekil Guide Badort Och Havsbadsparkem
Lysekil – badort och hälsoplats
Lysekil Guide Guidning I Lysekils Stadspark Av Anette Bargel Auktoriserad Bohuslänguide Salta Guiden
Guidning i Lysekils stadspark
Lysekil Guide Badort Och Havsbadsparkem
Lysekil – badort och hälsoplats
Vandra I Bohuslän Med Guide Bohus-Malmön
Vandring på Bohus-Malmön – vandra med vargar
Stenhuggarliv – berättelser i stenbrottsmiljöer

Vad drömmer du om?

Salta guiden Anette hjälper gärna till att sätta ihop ett program som passar just er. Vad önskar du för ditt sällskap? En stadsvandring på en timme, ett halvdagsprogram med ett spännande besök, eller ett flerdagarsprogram med besök på flera orter, eller i Evert Taubes fotspår? Kontakta mig så sätter vi ihop ett program som passar just er. Kombinera gärna Bohuslän & Dalsland, landskapen har spännande kontraster.

Back To Top