Skip to content

Vem vill du skapa minnen med?

Salta guiden har tagit fram riktigt härliga upplevelser att se fram emot, både i naturen och i ortsmiljö. Följ med ut i Bohuslän och Dalsland och få kvalitetstid tillsammans. I upplevelserna ingår kunskap, smaker, ute-tid och spännande miljöer, och en kunnig guide såklart.

Julklappstips!
Med ett presentkort kan du bjuda någon speciell att följa med, uppmuntra en vän, anställd, kollega eller ge familjen en rolig dag att se fram emot.
Är du företagare kan du stärka medarbetarnas relation till arbetsorten genom att ge dem en guideupplevelse på orten. Flera av aktiviteterna är också avdragsgilla friskvårdsaktiviteter.

Salta Guiden Anette Bargel är auktoriserad guide för Bohuslän och Dalsland, och erbjuder ett blandat upplevelseutbud i båda landskapen. Publika turer ges året runt. Exempel på guideupplevelser.
Salta Guiden är medlem i Naturturismföretagen, Bohusläns Guider och Dalslands Guider samt innehar resegaranti.

Så här funkar det

Välj ett presentkort nedan och beställ sedan via telefon 0705-776422 eller på swish 123 353 7917  och ange presentkort som meddelande. Mejla sedan info@saltaguiden.se och berätta önskad hälsning och vem presentkortet ska vara utställt på. Då ringer vi gärna upp dig. Därefter skapar vi presentkortet och sänder dig en fin pdf med presentkortet att lägga under granen (eller att mejla vidare till mottagaren). Föredrar du ett fysiskt presentkort till din brevlåda löser vi självklart det.

Med presentkortet kan mottagaren boka valfri guidning/guidningar.  Hen kan boka upplevelse via telefon och se utbudet online under året.
Giltighet: Presentkortet är giltigt i 12 månader från köpdatum. Är det inköpt i november-december är det giltigt till och med 31 december nästa år.  Presentkortet är personligt och kan inte bytas mot kontanter. I priset ingår 25 % moms.

PS: Önskar du faktura löser vi självklart det. Köper du många presentkort, t.ex. till din personal ordnar vi fysiska presentkort med kuvert.

presentkort upplevelse
presentkort salta guiden

500 kr presentkort

Detta passar bra för 2-3 personer som vill uppleva tillsammans och göra en utflykt ihop. Kom med på en guidad öpromenad på Hållö och kombinera med bad, eller kom med på kulturvandring på en ort och kombinera med egen tid på orten. Eller följ med på en naturvandring i skog och mark.

  • För vännerna, paret eller kompis-trion som vill ha en kul dag tillsammans.
presentkort salta guiden

1000 kr presentkort

Ger en heldags upplevelse ute i naturen plus en stadstur, eller flera guidade promenader i stadsmiljö – eller en prova på workshop.

  • För den generöse som vill överraska älsklingen/familjen/släktingar med upplevelsetid tillsammans
  • För företag som vill ge en julgåva eller avtackningspresent.
presentkort salta guiden

450 kr presentkort

Bra val för företag som vill ge julgåva till medarbetarna. Presentkortet passar bra för 2 personer som vill delta på ortsguidning, öpromenad eller halvdags naturaktivitet för 1 person. Vill man delta på heldags naturvandring ger beloppet lejondelen av biljettpriset för en person.

  • För företag som vill ge en julgåva med ordinarie skatteförmånsfritt belopp. I priset ingår 25 % moms.
  • För par, vänduon, väntrion och familjen med barn upp till 12 år.
presentkort salta guiden

300 kr presentkort

För paret som vill delta på en stadsvandring tillsammans. Eller ge en person presenten att delta på en workshop eller några timmars naturvandring.

  • Överraska älsklingen/vännen med en naturupplevelse eller kvalitetstid tillsammans utomhus.
presentkort salta guiden

750 kr presentkort

Ger en heldags upplevelse ute i naturen plus en stadstur, eller en halvdags naturupplevelse för två. Eller en guideupplevelse för flera i familjen.

  • För familjen som vill delta på en halvdags naturupplevelse, en ödag eller för storfamiljen som vill delta på en stadsvandring.
  • För vänkvartetten som vill delta en guidning tillsammans
  • För personen som vill överraska älsklingen/familjen med upplevelsetid tillsammans och kvalitetstid utomhus.

Exempel på guidningar

Koster. Foto: Göran Assner, Westsweden.com
Guidad vandring på Nordkoster
Salta Guiden Västerhavspromenaden, guidad kustvandring Lysekil
Västerhavspromenaden med panoramautsikt
Hållö guidad vandring
Hållödagar med Salta Guiden
Stångehuvud och vidare
Stora Kornö guidad dag i Västerhavsveckan
Staden vid havet och fackeltåg

Vad drömmer du om?

Salta guiden Anette hjälper gärna till att sätta ihop ett program som passar just er. Vad önskar du för ditt sällskap? En stadsvandring på en timme, ett halvdagsprogram med ett spännande besök, eller ett flerdagarsprogram med besök på flera orter, eller i Evert Taubes fotspår? Kontakta mig så sätter vi ihop ett program som passar just er. Kombinera gärna Bohuslän & Dalsland, landskapen har spännande kontraster.

Back To Top