skip to Main Content
marstrand guide

Guidad vandring på vackra Koön vid Marstrand

Naturvandring med berättelser på Koön. Här får fantasin vingar och själen ro. Vi hinner både vandra, höra många berättelser, njuta av sommardagen och ta ett dopp på lunchrasten. Vi går på vacker naturled med utsikt mot Marstrand och hav.  Vi ser ut till Pater Noster, vyer mot Marstrand och vassruggar vid mossen. Vi upplever soldatfort och Vargklyftan. Vi vandrar över gnejsklippor och spångar och går i trappor – allt med bedårande utsikt. Här lever historien nära, med fästningsfångar, kustkrig, fiske och hansahandel. Liksom badortsera och regattor. Marstrand blev stad redan på 1200-talet och har spännande historia, liksom Koön. Vandringen går utmärkt att kombinera med ett besök på Marstrand efteråt, eller en god lunch på egen hand efteråt, på Marstrand eller på Marstrands Havshotell (Koön).

Salta Guiden Anette Bargel, auktoriserad Bohuslänguide, berättar om området och visar vägen.
Vi startar 2 minuters promenad från färjeläget. Koön är där färjan till Marstrand avgår, så du tar dig hela vägen fram med bussen Marstrandsexpressen eller med bil.

BOKA BILJETT och mer info HÄR 

Fakta:
Tid: kl. 11.00-ca 15.00
Vandring: ca 6 km vandring, på väg, stigar och i kuperad natur. Vandringen går mestadels bland klippor.  Vandringskängor/skor med stöd rekommenderas.
Max antal: 30 personer. Förbokning behövs.
Hitta hit: Koön är där färjan till Marstrand avgår, så du tar dig hela vägen fram med bussen Marstrandsexpressen eller med bil.

Evenemanget är avslutat.

Datum

18 jul 2022
Expired!

Tid

11:00 - 15:00

Kostnad

Kostnadsfritt
QR Code

Att göra i Bohuslän

paddling
saltön grundsund
vandra vid havet
kappsegling
klättring bohuslän

Om Salta Guiden

Salta Guiden erbjuder guide- och DMC-tjänster liksom reseledartjänster. Företaget erbjuder guidade upplevelser och skräddarsyr reseupplägg i Bohuslän, Dalsland, Västsverige och Norge för grupper och enskilda.
Alla rekommendationerna för Covid-19 följs. Vi arbetar genomgående med små grupper.

Salta guiden Anette Bargel är certifierad Bohuslänguide och guidar på svenska, engelska och tyska. Med hjälp av kollegor kan guidning även arrangeras på fler språk.

Medlem i Naturturismföretagen.
Medlem i Bohusläns Guider och Dalslands Guider, auktoriserad av Sveriges Guideförbund och Visita.

Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan

Språkväxlare

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top