Skip to content
vandra vid havet

Guidade vandringar i vackra Bohuslän. Bohuslän har många vandringsstigar nära havet och det är lätt att vandra över klipporna. En picknick med havsutsikt en stilla vårkväll. En uppfriskande promenad en stormig höstdag efter en lång arbetsvecka. Ett salt dopp för att svalka sig – havet är populärt året runt.

Vi tar dig gärna med ut på en vandring på de särskilt vackra ställena. En heldag eller en timme ute i naturen, valet är ditt. Under vandringen berättar vi om Bohuslän; hur det är att leva här och hur det var förr. Vi visar växter och djur och du får även smakprov längs rutten och på fikan. Kontakta oss.

Vi erbjuder guidade naturvandringar i Bohuslän (och även Dalsland). Ni får en erfaren guide som visar er landskapet i er takt. Kuststigen, Soteleden och Bohusleden är vackra alternativ. Guiden berättar om kultur, kustliv, Bohuslän och naturen. Du kan välja mellan halvdags- och heldagsvandring, liksom flerdagars. Vi erbjuder även vandringspaket med boende och mat. Kontakta oss för datum eller se sidan Guidningar.

Vill du vandra någon timme finns många naturreservat med havsutsikt att välja bland; t. ex. Valö, Tjurpannan och Näverkärr. Vill du hellre vandra stadsnära och bara någon timme är Stångehuvud i Lysekil en bra plats. Ramsvikslandet på Sotenäset har både lätta och utmanande vandringar. Vill du vandra flera dagar finns mycket att välja bland, t.ex. kan vi vandra Kuststigen genom hela Norra Bohuslän, upp till norska gränsen.

Back To Top